مواد لازم خمیـــــر پیراشکی :
آرد : 450 تا 500گرم
تخم مرغ : 2عدد
کره ( در دمای محیط ) : 80 گرم
شیر : 1 پیمانه
وانیل :سر قاشق چاییخوری
شکر : 110گرم
مایه خمیر ترش فوری : 2قاشق سوپخوری
نمک : خیلی کم 



مواد لازم کـــــرم پیراشکی :

آرد : سه چهارم پیمانه
شکر : 1 پیمانه
آب : 1 و 1/2 پیمانه
وانیل : سر قاشق چای خوری
کره : 15گرم

طرز تهیه خمیــــــر پیراشکی :
شیر را روی حرارت گرم نموده نه خیلی زیاد در حدی که انگشتتان را نسوزاند.
مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از شکر را در ظرفی با هم مخلوط کرده
و شیر را به آن اضافه میکنیم و سپس روی ظرف را میپوشانیم واستراحت میدهیم به مواد و اجازه میدهیم تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کند.
در ظرف دیگری تخم مرغ را با وانیل و مابقی شکرو کره با همزن دستی میزنیم تا مواد مخلوظ شده و یکدست شود.
آرد و نمک ( 1 پنس ) را مخلوط کرده و الک میکنیم.
مواد تخم مرغی را به مایه خمیر اضافه کنید
و آرد را کم کم و به تدریج به مواد تخم مرغ اضافه کرده تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد.
روی خمیر پوشانده ومیگذاریم یک ساعت استراحت کند .
بهد از زمان استراحت خمیر را خوب ورز میدهیم و روی میز کار پهن میکنیم .
خمیر را با قالیب دلخواه قالب زده و دوباره به مدت 20 دقیقه روی آنها را میپوشانیم .
بعد از زمان استراحت دوم خمیر را در روغن سرخ میکنیم.


طرز تهیه کرم:
شکر و آرد را در ظرفی با هم مخلوط کرده سپس شیر را اضافه نموده و باهمزن دستی مخلوط کرده تا یکدست شود.
سپس مخلوط را روی حرارت قرار داده تا آرام آرام غلیظ شود
سپس وانیل و کره را اضافه کرده ومرتب با قاشق چوبی بهم میزنیم تا مزه خامی آرد از بین برو . کرم را کنار میگذاریم تا سرد شود.

وقتی پیراشکی ها سرد شد به وسیله چاقو از وسط برش میزنیم به صورتی که دو تکه از هم جدا نشوند. و وسط هر کدام به میزان دلخواه از کرم میگذاریم.