مواد لازم :
بادمجان کبابی یا پخته یا سرخ کرده : 5 عدد

گوشت گردن گوسفندی اگه نداشتن گوشت خورشتی : 400 گرم

پیاز بزرگ خورد شده یا خلالی شده : 2 عدد

سیر : 3 حبه

کشک : به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوری

گردو خورد شده : 3 قاشق غذاخوری ... اگه بیشترش کنید خوشمزه تر میشه

نعناع داغ و سیر داغ : فراااااااااااوووون

با توجه به ذائقه و سلیقه خودتون یکی از این موارد و استفاده کنید :
توی هر جایی یه چیزی استفاده میشه دوستان عزیزم

لوبیا سفید: 1 پیمونه
یا
عدس : 1 پیمانه
یا
برنج : 1 پیمانه سر خالی
یا 
گندم



طرز تهیه :

1_بادمجان‌ها را پوست بکنید و نصف کنید 
سپس بادمجان ها رو نمک بزنید و کنار بزارید تا تلخیش بره 
بعد خشک کنید و در روغن سرخ کنید

2_پیاز را خرد و سرخ کنید تا طلایی شود 

3_گوشت و زرد چوبه را به پیاز اضافه کنید و تف دهید روی آن آب بریزید و بذارید بپزه

4_از هرکدوم از 3 گزینه برنج و عدس و لوبیا که استفاده کردید اول از قبل خیس کنید بعد بزارین بپزه به روش زیر

برنج :

را چند ساعت قبل از مصرف در آب خیس کنید تا نرم شود بعد آنرا در آب بجوشانید تا

دانه آن له شود.میتونین جداگانه نپزین همراه بادمجان به گوشت اضافه کنید ( 1 

ساعت آخر پخت گوشت )


عدس:
نیم ساعت بعد از اینکه گوشت در حال پخت بود همراه بادمجان سرخ شده اضافه کنید

لوبیا :

از شب قبل خیس کرده و چندبار آبش رو عوض کنید

بزارین جداگانه بپزه و له بشه

میتونین وسط پخت لوبیا و گوشت با هم قاطیشون کنید


خوب ادامه پختمون :

5_اواسط پخت گوشت حالا بادمجان و ادویه ها را در قبلمه بریزید تا خوب بپزید و کاملا له شود ولی سعی کنید آب زیاد مصرف نکنید. بهتر است با همان آب گوشت برای این کار استفاده کنید

6_ آخرای کار که آبش کم شد و همه مواد نرم شدن و خوب پختن کشک را اضافه کنید تا بیشتر بپزه

7_بعد پخت گوشت و عدس ( یا برنج یا لوبیا ) گوشت را ریش ریش کنید یا با گوشت کوب خوب مواد را بکوبید تا له شود و مواد به شکل حلیم در آید، یعنی هم زیاد شل نباشد و هم یکنواخت شود و حالت ریش و کشدار پیدا کنه
میکسر هم میشه ولی خیلی دیگه یکنواخت میشه 

8_دست اخر زعفران و کمی پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و کمی گردو خورد شده را 

اضافه کنید و بزارید جا بیوفته


9_ نعنا داغ:

روغن را در ظرف کوچکی ریخته داغ که شدخاموش کرده و پودر نعنا رو اضافه کنین.

نعنا داغ خیلی زود میسوزه مواظب باشین


10_ سیر را هم تف بدین توی کمی روغن

11_پیاز خورد شده را در روغن سرخ کنید

با نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ و گردو خورد شده و کشک تززین کنید




نکته :
اگه بادمجون ها سرخ بشن خیلی خوشمزه تر میشه.

اگه زمان بندی پخت مواد دستتون نیست میتونین حین پخت مواد و باهم اضافه نکنید و جداگانه بپزیدشو و آخر سر با هم مخلوط و میکس کنید و بزارید با کشک و یکم نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ و یکم گردو خورد شده و ادویه جا بیوفته