مواد لازم:
کره................................۹۰ گرم 

شکر..............................یک چهارم پیمانه 

زرده تخم مرغ.................۲ عدد 

وانیل..............................کمی 

شیر...............................یک چهارم پیمانه 

آرد..................................یک و نیم پیمانه 

خرما ..............................به میزان لازم 

پودر پسته.......................به میزان دلخواه ( اختیاری) 



طرز تهیه:

۱- شکر + کره ( به دمای محیط رسیده ) را با همزن می زنیم. 

۲- ۱ زرده + وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. 

۳- شیر + آرد را هم اضافه میکنیم و یا ذست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست آید.

۴- خمیر را با وردنه پهن می کنیم و به شکل یک مستطیل در می آوریم و دور خرما می پیچیم.

۵- برای مدل شکلات پیچ هم به صورت مربع در می آوریم و خرما وسط قرار می دهیم و می پیچیم و دو سر خرما رو هم مثل شکلات می پیچیم.

۶- روی خرما های پیچیده شده زرده می مالیم و پودر پسته می ریزیم.

۷- خرماها را با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا 30 دقیقه در فر قرار می دهیم.