کیکــــــ مکزیکــی
تخم مرغ : 5 عدد
شکر : 1 پیمانه
آرد : یک و 1/2 پیمانه
روغن مایع : 1/3 پیمانه
وانیل : سر قاشق چایخوری
پورد کاکائو : به میزان لازم
گردوی خرد شده : 1/3 پیمانه
بکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری

سس شکلات مکزیکی :
پودر قند : 1 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد + 1 زرده تخم مرغ
وانیل : سر قاشق چایخوری
روغن مایع : 1 پیمانه
پودر کاکائو : به میزان لازم
کرم رویال :
سفیده تخم مرغ : 1 عدد
پودر قند : 4 قاشق سوپخوری
وانیل : 1/4 پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ را با همزن برقی زده تا کف کند بعد شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست و کرم رنگ و کش دار شه
سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم میزنیم
آرد و بکینگ پودر را 2 بار الک میکنیم و به همراه گردو مرحله به مرحله و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک ( بدون همزن ) هم می زنیم تا خمیر یکدست شود
فر را 15 تا 20 دقیقه قبل پخت روشن کرده با 180 درجه سانتی گراد
کف قالب مورد نظر ( دایره ) را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته
خمیر کیک را داخل قالب می ریزیم و داخل فر طبقه وسط با حرارت 180 درجه سانتی گراد میگذاریم 40 دقیقه
واسه اطمینان از پخت کیک با چنگال وسط کیک فرو میکنیم اگر تمیز بود و خمیری بهش نچسبیده بود کیک آماده است
سس شکلات:
پودر قند را با وانیل الک کرده
تخم مرغ را 5 دقیقه با همزن هم میزنیم بعد کاکائو رو اضافه کرده ومخلوط میکنیم و روی حرارت توی یه ظرفی که آب جوش داشته باشه( به روش بن ماری) ظرف سس شکلاتی رو گذاشته و هم میزنیم و کم کم روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم..
کرم رویال :
سفیده تخم مرغ رو هم میزنیم تا پف کند سفید شه
سپس پودر قند را خیلی آروم آروم اضافه کرده تا سفت شه و از ظرف نریزه سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم
کرم آماده برای تزیین است
کیک که پخت میزاریم سرد شه
در صوذت تمایل کیک را برش داده موز یا کرم و گردو لای آن بریزید
سس شکلات رو کامل روی کیک سرد میریزم و میزاریم تا روی کیک حالت بگیره
نکته:
صافش نکنید
کرم رویال رو توی قیف ریخته و با ماسوره ی مدادی از وسط کیک شروع میکنیم حلقه میزنیم... وتا آخر ادامه میدیم و با چوب خلال روی مواد رو یکی در میون خط میکشم تا وسط (یه خط از وسط میکشم به گوشه و یه خط از گوشه به وسط همینطور یکی در میون یا به صورت :

( برای نصف مواد زرده دیگه اضافه نمیشه 1 عدد تخم مرغ کافی است.)