تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 و 4/1 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
ماست 4/1 پیمانه
آرد 1 و 2/1 پیمانه
پکینگ پودر 1 و 2/1 قاشق چایخوری
نمک 8/1 قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع 2/1 پیمانه و 2 قاشق سوپخوری
پودر پسته برای تزئین



فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن نمائید .
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن سفید و حجم آن نیز دو برابر شود .
همزن را خاموش کرده ، ماست را اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید .
آرد ، پکینگ پودر ، هل ، نمک را الک نموده همراه رنده پوست پرتقال کم کم به مواد بالا اضافه نمائید و با لیسک به حالت دورانی مواد را مخلوط نمائید تا یکدست شود .
گلاب و روغن مایع را نیز اضافه کرده هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود .
در قالب مافین کاغذ روغنی انداخته و کمی با روغن مایع تهش رو چرب کنید ، سپس مواد را داخل قالب ریخته .
نوک چاقو را چرب نموده وسط هر قالب را یک برش داده و روی آن پودر پسته ریخته .

در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

وقتی پخت کمی که سرد شد ، کیکها را از قالب بیرون آورده و روی یک پنجره سیمی قرار داده تا کاملا خنک شود .

این مقدار مواد 15 عدد کیک یزدی به شما می دهد.