شير 1 ليتر
شکر 1 ليوان يا 
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفيد گندم 2 قاشق سوپ خوري
آردبرنج 2 قاشق سوپ خوري
نشاسته 2 قاشق سوپ خوري
پودر کاکائو 3 قاشق سوپ خوري
زعفران دم کرده غليظ 1 قاشق سوپ خوري
بيسکويت ساده 1 بسته 
وانيل 1/2 قاشق چايخوري



شکر و تخم مرغ را با يک چنگال خوب هم بزنيد .

حالا شير سرد را درون يک قابلمه بريزيد و آردگندم و آرد برنج و نشاسته را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا گلوله نشود.)( مي توانيد تمام اين آردها و نشاسته را با 4 قاشق غذاخوري شير مخلوط کنيد و بعد که خوب هم زديد به بقيه شير اضافه کنيد. )

بعد شکر و تخم مرغ همزده را هم به آن اضافه کنيد و بگذاريد روي حرارت ملايم و مدام هم بزنيد تا غليظ شود ( غلظت اين پودينگ بايد به اندازه فرني باشه )

حالا اين پودينگ را به 3 قسمت مساوي تقسيم کنيد.

به قسمت اول کمي وانيل اضافه کنيد. به قسمت دوم زعفران دم کرده و به قسمت سوم پودر کاکائو ....

حالا بيسکويت ها را پودر کنيد. 

درون ليوان يا کاسه ايي که مي خواهيد سرو کنيد را با 2 قاشق غذاخوري از پودر بيسکويت بپوشانيد و بعد 3 قاشق غذا خوري از پودينگ وانيلي اضافه کنيد و ظرف را بگذاريد درون يخچال تا به مدت 15 دقيقه بماند و بعد از يخچال درآورده و 3 قاشق غذا خوري از پودينگ کاکائويي به آن اضافه کنيد و دوباره بگذاريد درون يخچال تا به مدت 15 دقيقه ديگر بماند و بعد از سپري شدن زمان مذکور پودينگ زعفراني را اضافه کنيد و کمي هم خلال پسته روي آن بريزيد و بگذاريد توي يخچال تا حسابي خودش را بگيره و بعد سرو کنيد.