گراتــن سیبــــــــ زمینـی
مواد لازم برای 4 الی 5 نفر:
سیب زمینی : 4 عدد بزرگ 5 عدد متوسط
پیاز : 1 عدد بزرگ
قارچ : 2 عدد در صورت تمایل
پنیر پیتزا : 200 گرم
سیر : 1الی 2 حبه
ادویه دلخواه و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم
کره : کمی
سس سفید : در صورت تمایل
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را تمییز شسته و آبپز کنید ( و یا حلقه برش دهید بعد آبپز کنید)
پیاز را پوست کرده , خلالی خرد کرده و با کمی روغن سرخ کرده تا کمی طلایی شود و کمی زردچوبه اضافه کنید.
سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کرده و سرخ کنید
سپس قارچ ورقه شده را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید
یک ظرف پیرکس را آماده کنید
کف ظرف را با کره کمی چرب کنید
سیب زمینی های آبپز را پوست گرفته و حلقه حلقه به قطر داخل شکل برش دهید ( خیلی باریک برش ندهید ) و کف ظرف پرکس یا هر ظرفی که دوست دارید یک لایه بچینید و کمی کره بمالید با برس روی سیب زمینی ها
سپس مقداری از پیاز و سیر و قارچ را روی سیب زمینی ها بریزید
در صورت تمایل میتونین کمی سس بریزید روی مواد
بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر پنیر بریزید ... فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط فر با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.
میتونین پیاز و قارچ را حذف کنید