مسقطی
مسقطی
مواد لازم :
نشاسته ٢٠٠ گرم
شکر ٣٥٠ گرم
شیر ٦ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام ١٠٠ گرم
زعفرون دم کرده به میزان لازم
مواد لازم :
نشاسته ٢٠٠ گرم
شکر ٣٥٠ گرم
شیر ٦ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام ١٠٠ گرم
زعفرون دم کرده به میزان لازم
طرز تهیه : نشاسته و شیر سرد و شکر رو با هم تو ی قابلمه بریزین و روی شعله ملایم بزارین و همینطور هم بزنین تا مایه به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه حالا گلاب، خلال بادام و زعفرون رو اضافه کنید و همینطور هم بزنید تا تمام مواد مخلوط بشه و غلیظ بشه. مواد رو حالا سریع تو ظرف مورد نظرتون بریزین میتونه یک ظرف بزرگ باشه مثل همینی که من درست کردم یا اینکه تو کاسه های کوچیک بریزین. بعضی ها این دسر رو با آب درست میکنن ولی من همیشه با شیر درست میکنم و خیلی خوشمزه میشه . ظرف رو تو یخچال بزارین که خنک بشه دسر رو میتونید با خلال پسته تزئین کنید من چون خلال پسته نداشتم با پودر نارگیل تزئین کردم
+ نوشته شده در جمعه سوم خرداد ۱۳۹۲ ساعت 23:8 توسط هستی
|