مواد لازم:
سينه مرغ 2 عدد
قارچ 400 گرم
آب مرغ 3 پيمانه
آرد سفيد 2 قاشق غذا خوري
ماست چكيده 6 قاشق غذا خوري
خامه سفت 3 قاشق غذاخوري
پودر كاري به ميزان دلخواه
نمك ، فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم
محلول زعفران مقداري



طرز تهیه:
ابتدا سينه مرغ را به شكل نگيني برش داده و با كمي روغن تفت دهيد .
سپس نمك ، زرد چوبه ، فلفل و ادويه كاري را اضافه کرده سرخ کنید ، قارچ ها را نيزهمراه بقیه مواد تفت دهيد . كمي محلول زعفران اضافه كنيد .
آب مرغ را به دو قسمت تقسيم كنيد . نيمي را با ماست چكيده و خامه سفت مخلوط كنيد، کمی را نيز با دو قاشق آرد كاملاً مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه كنيد.
اين قسمت آب مرغ را به مرغ و قارچ بیفزایید و روي حرارات آنقدر هم بزنيد تا کمی غلظت پیدا کند .
سپس قسمت دوم آب مرغ را روي حرارت بگذاريد و آن را جداگانه داغ كرده و با كمي ادويه كاري مخلوط كنيد .
اين مقدار از آب مرغ را نيز به مواد اضافه كرده داخل ظرف بريزيد و با کمی خامه و جعفری خورش را تزیین کنید .

نكته آشپزي :
سينه مرغ را با حرارت زياد سرخ كنيد تا آب نيندازد.