مرغ سینه یا بال نیم کیلو
پیاز یک عدد بزرگ
١ تا ٢ قاشق زعفرون دم کرده
آبلیمو نصف استکان
کره ٥٠ تا ١٠٠ گرم (سلیقه ای )
نمک و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه: پیاز روبه صورت تقریبا درشت خرد کنید و یادتون باشه هیچوقت پیاز رو رنده نکنید چون به مرغ می چسبه وموقع کباب کردن میسوزه. مرغ ها رو که از قبل ریزکردید به همراه نمک ، فلفل و زعفرون به پیاز اضافه کنید ، سعی کنید تکه های مرغ یک اندازه باشند که همه با هم بپزند. در مورد نمک هم دست و دلباز باشین چون کباب باید خوش نمک باشه
آبلیمو رو هیچوقت به موادی که مرغ رو توش می خوابونید اضافه نکنید چون مرغ رو سفت میکنه و کبابتون لطیف نمیشه. بعضی ها کمی ماست به مواد اضافه میکنن، ماست هم گوشت مرغ رو لطیف میکنه . مواد رو با هم مخلوط کنید و حداقل برای ٢٤ ساعت بزارین تو یخچال بمونه. قبل از کباب کردن حتما یک قابلمه یا ظرف سر دار که توش یک تیکه نون گذاشتین آماده کنید. من عاشق نون کبابی هستم .کباب ها رو وقتی آماده شد تو این ظرف بریزین و در انتها یک مخلوط آبلیمو و کره آب شده که از قبل حاضر کردین رو روی کباب ها بدین . من معمولا یک سیخ هم فلفل تند رو آتیش میزارم خیلی با جوجه کباب حال میده

منبع :  Persian Cuisine