مواد لازم و طرز تهیه:

۲ عدد سفیدهٔ تخم مرغ

۱/۲ پیمانه شکر

۱/۲ پیمانه پودر بادام یا بادام خورد شده

۱/۲ ق چ اسانس وانیل

۱/۴ ق چ نمک

۳ پیمانه نارگیل رنده شده

برای گلیز:

۱ پیمانه شکلات خورد شده، ۲ ق غ آب، ۱ ق غ نشاسته ذرت، و ۱ ق چ کره بی‌نمک

مقداری شکر درشت تزینی.




فر‌ را با حرارت ۳۲۵ فارنهایت که حدوداً ۱۶۲ سانتگراد میباشد روشن می‌کنیم.

سفیدهای تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا کاملا کفّ کند و به صورت پفک سفید شود در این حال شکر، پودر بادام، وانیل، و نمک را به آن اضافه کرد و خوب با همزن همهٔ مواد را با درجهٔ پائین هم می‌زنیم سپس نارگیل رنده شده را به آن مایه افزوده و با قاشق همهٔ مواد را باهاش آغشته می‌کنیم. سپس آن‌ها را به اندازه‌های کوچک روی کاغذ شیرینی پزی در سینی فر‌ ریخته و با دست آن‌ها را به شکل کوه درست می‌کنیم و در پنجره پائین فر‌ به مدت ۲۰ دقیقه میگذارم تا کمی‌ طلائی شوند. وقتی‌ که آماده شدن سینی را بیرون گذاشته تا خنک شوند.

در این فاصله نشاسته را با آب خوب رقیق کرده و به بقیه مواد گلیز بهم می‌زنیم و میگذریم در Microwave خوب آب شود ولی‌ نپزد. روش دیگه این که قابلمهٔ کوچکی را تا نصف آب کرده و به جوش میاریم و مواد گلیز را در آن کاسهٔ بلوری ریخته تا آب شود.

سر شیرینیهای آماده را در این گلیز شکلات آماده فرو برده و دوباره در سینی چیده و بلافاصله شکر تزینی را روی آنها می‌ریزیم. سینی را حدوداً ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا شکلاتها کاملاً سفت شوند.