مواد لازم :

آرد : 270 گرم


تخم مرغ : 2 عدد

شکر : 170 گرم

شکلات تخته ای سیاه : 130 گرم ( اب شده به روش بن ماری : یعنی داخل ظرفی روی کتری قرار دهید تا ذوب شود و تا کمی خنک شود صبر کنید و بعد به مواد اضافه کنید والا می برد )

-کره 125 گرم

وانیل : سر قاشق چایخوری

ماست خامه ای : 180 میلی گرم

بیکینگ پودر : یک و یک دوم ( 1 و 1/2 ) قاشق چایخوری




طرز تهیه :
تخم مرغ ها و کره را که به دمای محیط رسانده ایم را مخلوط می کنیم و کم کم شکر را به آن اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم
بعد شکلات آب شده و ماست را به مواد اضافه کرده و با دور تند هم میزنینم تا خوب یکدست شوند
سپس آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و به ارامی در یک جهت بصورت دورانی با دست هم می زنیم تا آرد کاملا مخلوط شود
قالب مورد نظر را چرب کرده، کف آن راباکاغذ روغنی می پوشانیم مواد را داخل ان می ریزیم و صاف و یکدست پهن میکنیم ( میتونید بعد چرب کردن یکم آرد هم بپاشید )
طبق معمول فر را از قبل به مدت 10 تا 15 دقیقه گرم کرده و قالب را درفر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت1 ساعت میگذاریم بپزد

بعد با چنگال امتحان میکنیم که پخته یا نه اگه مواد به چنگال چسبید نپخته
بعدازخنک شدن روی کیک را با کرم شکلاتی پوشانده یا با هر چیزی که دوست دارید بصورت دلخواه تزیین کنید