چیکن پیکاتای انار
مواد لازم:
برای آغشته کردن سینه مرغ
آرد یک دوم پیمانه
پودر پیاز دو قاشق غذاخوری
پودر سیر دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق غذاخوری
فلفل یک قاشق چای خوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان دو عدد
برای سس
کره دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آب یک عدد انار بزرگ قرمز و شیرین حدود سه چهارم پیمانه
آب مرغ یک چهارم پیمانه
لیمو سبز بزرگ آب یک عدد
نمک یک قاشق چایی خوری
پودر فلفل قرمز یک دوم قاشق چایی خوری
نمک و فلفل و شکر به میزان لازم و برای تنظیم طعم
سینه ها رو از وسط برش طولی بدید و هر کدوم رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
تکه ها روبین دو ورق فویل و یا داخل یک کیسه بزارید، با گوشکوب یا ته
ماهیتابه روی مرغ بزنید تا پهن و یه دست بشه. در اثر این کار ضخامت مرغ کم و
سطحش زیاد می شود.
توی همون کیسه قبلی ، آرد ، پودر پیاز و سیر و نمک و
فلفل بریزید . خوب مخلوط کنید تا یه دست بشه. تکه های مرغ رو توی کیسه
بندازید و خوب تکون بدید تا به آرد آغشته بشن.
روغن و کره رو توی تابه
بریزید و بزارید تا خوب داغ بشه . وجود روغن باعث می شه کره نسوزه. نکته
مهم در اینجا سایز تابه هست . یه تابه بزرگ بردارید چون اینجوری به دلیل
سطح مقطع بزرگ تر، سس زودتر غلیظ می شه.
مرغ رو بندازید توی تابه و دو طرفش رو طلایی کنید(حرارت زیاد) . برای هر طرف یک تا دو دقیقه بسه.
مواد سس رو مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید.
حرارت رو کم نکنید . باید ظرف پنج تا شش دقیقه به همچین حالتی برسید.
منبع:shamshiricafe.com