مواد لازم:
بادمجان تازه و کشیده :3عدد ( هر 2تا 3تاش 1نفر و کامل سیر میکنه

گوشت چرخ کرده: 200 گرم و قابل تغییر به میزان دلخواه

پیاز: 1 عدد

رب گوجه: به میزان دلخواه واسه رنگ مایه گوشتیتون

سیر: 3تا 4 حبه

نمک، فلفل ( من فلفل نمیریزم )

پودر آویشن ( زیاد نریزین )

فلفل دلمه نگینی کوچک

پنیر گودا ( پنیر پیتزا)

ریحان یا جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری

نکته : مایه گوشتی داخل بادمجان و میتونین سلیقه ای کم و زیاد کنین عزیزان




طرز تهیه :
پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن کمی سرخ میکنیم و بعد سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت میدهیم و بعد از آن گوشت را اضافه کرده و سرخ میکنیم و بعد از آن نمک،فلفل،و رب همگی را خوب سرخ میکنیم. آخر سر ریحان یا جعفری را اضافه کرده

بادمجانها پوست آنها را میگیریم میشه پوست آنها نگرفت ( من میگیرم ) و آنهت را از بالا به دو قسمت برش میدهیم و میشوریم و نمک میزنیم و میگذاریم 10 دقیقه بماند تا تلخی آنها گرفته شود.

بادمجان ها را میشوریم تا نمک آنها برود و داخل شکم بادمجان را با قاشق کمی خالی میکنیم با بادمجانهای اضافه هم میتونیم کوکو درست میکنیم و هم رنده کنیم با مایه گوشتیمون سرخ کنیم و با کمی روغن داخلشان را چرب میکنیم و درون ظرفی که میخواهیم در فر بگذاریم میچینیم تا پخته شوند ( خوشمزه تر میشه که سرخ شن ولی این 2تا حالت از کبابی خیلی بهتره دوستان عزیزم

روی ظرفها را با فویل کاملا بپوشانید ( واسه فر )،طوری که مثل یک دمکنی عمل کند و داخل فر در طبقه وسط با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 357 درجه فارنهایت،به مدت تقریبا 20 دقیقه در فر قرار دهید و ( بدن فویا هم میشه ) در آخر داخل بامجان ها را چاقو بزنید اگر پخته بود که هیچ اگر نپخته بود بگذارید تا بپزد و آخر سر شکم بادمجانها را با مایه گوشتی پر کنید و روی آنرا پنیر پیتزا بریزید ( من با مواد مایه گوشتی پنیر و روی حرارت قاطی میکنم که موقع برش بادمجان مواد از هم نپاشند
و سپس بگذارید روی آنها کاملا برشته شود.

نکته :
با کدو هم به همین صورت میتونین درست کنید شکل خودشو هتر حفط میکنه و راحت تر بریده میشه موقع خوردن