بادمجـــــــــــــــان شکم پــــــــــــــــر
بادمجان تازه و کشیده :3عدد ( هر 2تا 3تاش 1نفر و کامل سیر میکنه
گوشت چرخ کرده: 200 گرم و قابل تغییر به میزان دلخواه
پیاز: 1 عدد
رب گوجه: به میزان دلخواه واسه رنگ مایه گوشتیتون
سیر: 3تا 4 حبه
نمک، فلفل ( من فلفل نمیریزم )
پودر آویشن ( زیاد نریزین )
فلفل دلمه نگینی کوچک
پنیر گودا ( پنیر پیتزا)
ریحان یا جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری
نکته : مایه گوشتی داخل بادمجان و میتونین سلیقه ای کم و زیاد کنین عزیزان
طرز تهیه :
پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن کمی سرخ میکنیم و بعد سیر را ریز خرد
کرده و کمی تفت میدهیم و بعد از آن گوشت را اضافه کرده و سرخ میکنیم و بعد
از آن نمک،فلفل،و رب همگی را خوب سرخ میکنیم. آخر سر ریحان یا جعفری را
اضافه کرده
بادمجانها پوست آنها را میگیریم میشه پوست آنها
نگرفت ( من میگیرم ) و آنهت را از بالا به دو قسمت برش میدهیم و میشوریم و
نمک میزنیم و میگذاریم 10 دقیقه بماند تا تلخی آنها گرفته شود.
بادمجان ها را میشوریم تا نمک آنها برود و داخل شکم بادمجان را با قاشق کمی
خالی میکنیم با بادمجانهای اضافه هم میتونیم کوکو درست میکنیم و هم رنده
کنیم با مایه گوشتیمون سرخ کنیم و با کمی روغن داخلشان را چرب میکنیم و
درون ظرفی که میخواهیم در فر بگذاریم میچینیم تا پخته شوند ( خوشمزه تر
میشه که سرخ شن ولی این 2تا حالت از کبابی خیلی بهتره دوستان عزیزم
روی ظرفها را با فویل کاملا بپوشانید ( واسه فر )،طوری که مثل یک دمکنی
عمل کند و داخل فر در طبقه وسط با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 357
درجه فارنهایت،به مدت تقریبا 20 دقیقه در فر قرار دهید و ( بدن فویا هم
میشه ) در آخر داخل بامجان ها را چاقو بزنید اگر پخته بود که هیچ اگر نپخته
بود بگذارید تا بپزد و آخر سر شکم بادمجانها را با مایه گوشتی پر کنید و
روی آنرا پنیر پیتزا بریزید ( من با مواد مایه گوشتی پنیر و روی حرارت قاطی
میکنم که موقع برش بادمجان مواد از هم نپاشند
و سپس بگذارید روی آنها کاملا برشته شود.
نکته :
با کدو هم به همین صورت میتونین درست کنید شکل خودشو هتر حفط میکنه و راحت تر بریده میشه موقع خوردن