مواد لازم:

پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری

اسفناج آب پز 3 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم




طرز تهیه:
اسفناج را در قابلمه اي بريزيد و بگذاريد با آب خودش به آرامي بپزد و آبش به خوردش برود. (حدود 10 الي 15 دقيقه)

( اگه درش را نذاشتید کمی آب بریزید اینجوری خوشرنگ تر میشه )

پیاز داغ را با اسفناج پخته مخلوط کنید و تفت دهید نمک فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . سپس اسفناجها را کنار زده و یک گوشه ماهیتابه تخم مرغها را با بشکنید و هم بزنید و با اسفناجها مخلوط کنید.

منبع : آشپزخانه کوچک من