قارچ شکم پر کلاسیک
مواد لازم برای 2 نفر
قارچ بزرگ: 6 عدد
کره: 1 قاشق غذاخوری
پیازچه: 2 ساقه، خرد شده
سیر: 1 حبه ریز شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر
گردو: 2 قاشق غذاخوری، رنده یا ریز شده
جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری ریز شده
آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری سر صاف
روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مایه داخل قارچ میشه سلیقه ای تغییر داد و حتی مایه گوشتی استفاده کرد

طرز تهیه
مرحله 1 - فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله 2 - قارچ را شسته و تمیز کنید، سپس تنه آن را جدا کرده و ریز خرد کنید.
3 - کره را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، قارچ های ریز شده
را به همراه پیازچه به کره بیافزایید و برای 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
4 - گردو، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
5 - تابه را از روی شعله برداشته، جعفری و آرد سوخاری را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
6 - قارچ های خالی شده را با روغن زیتون چرب کنید و داخل آنها با مخلوط مواد پر کرده و در نهایت روی آنرا با پنیر پارمسان بپوشانید.
7 - قارچ های شکم پر را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر گذاشته تا پخته و روی
قارچ طلایی شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و گرم سرو نمایید.