در صورتی که از دوستداران قارچ می باشد این غذا می تواند در فهرست غذای هفتگی شما باشد. قارچ شکم پر با طبخی آسان مناسب برای مهمانی ها نیز می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه قارچ شکم پر آشنا می شوید........................


مواد لازم برای 2 نفر

قارچ بزرگ: 6 عدد
کره: 1 قاشق غذاخوری
پیازچه: 2 ساقه، خرد شده
سیر: 1 حبه ریز شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر
گردو: 2 قاشق غذاخوری، رنده یا ریز شده
جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری ریز شده
آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری سر صاف
روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

مایه داخل قارچ میشه سلیقه ای تغییر داد و حتی مایه گوشتی استفاده کرد




طرز تهیه

مرحله 1 - فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

مرحله 2 - قارچ را شسته و تمیز کنید، سپس تنه آن را جدا کرده و ریز خرد کنید.

3 - کره را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، قارچ های ریز شده را به همراه پیازچه به کره بیافزایید و برای 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.

4 - گردو، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

5 - تابه را از روی شعله برداشته، جعفری و آرد سوخاری را اضافه کنید و مخلوط نمایید.

6 - قارچ های خالی شده را با روغن زیتون چرب کنید و داخل آنها با مخلوط مواد پر کرده و در نهایت روی آنرا با پنیر پارمسان بپوشانید.
7 - قارچ های شکم پر را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر گذاشته تا پخته و روی قارچ طلایی شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و گرم سرو نمایید.