cheese cake
یک چهارم فنجان شكر
یک چهارم فنجان كره
2- مخلوط پنير:
4 عدد تخم مرغ
200 گرم پنير خامه اي يا پنير فتا كه 3-4 ساعت در آب بدون نمك مانده باشد و شوري اش گرفته شده باشد.
یک دوم فنجان شكر (يا كم تر، بستگی به ذائقه خودتان دارد)
نصف قاشق چايخوري وانيل شكري یا رندهء پوست يك پرتقال متوسط (انتخابي)


مواد شمارهء يك ( قسمت بیسکویت چیز کیک) را با هم مخلوط مي كنيم تا كره كاملاً جذب مواد ديگر شود و در يك ظرف نسوز كم عمق كه خوب چرب كرده ايم پهن مي كنيم و لبه هاي آن را بالا مي آوريم.

مواد شمارهء 2 ( مخلوط پنیر ) را با همزن مخلوط مي كنيم، همه با هم و فقط يكنواخت شود. بعد روي مخلوط يك، در ظرف نسوز مي ريزيم و در فر 180 درجه كه قبلاً گرم شده در طبقهء وسط به مدت نيم ساعت مي گذاريم. به مايع چنگال مي زنيم اگر نچسبيد، چيز كيك شما آماده است.

مي توانيم روي آن را از بيسكويت خرد شده بپاشيم يا ميوهء تازهء نرم مثل توت فرنگي، كيوي، موز روي آن بگذاريم و بعد توي فر قرار دهيم.
چون بيسكويت چيز كيك شيرين است خيلي علاقه دارد به كف ظرف بچسبد، بنابراين بايد ظرف خوب چرب شود.
اگر شوری چیز کیک را دوست داشته باشید می توانید 50 گرم پنير معمولي شوري
نگرفته (روزانه) به علاوهء 150 گرم پنير خامه اي بریزید.
منبع : shindokht.com