کالتزونه یا کالتسونه
گرم |
مخمر |
نصف قاشق چايخوري |
شكر |
180 ميلي ليتر |
آب ولرم |
300 گرم |
آرد سفيد |
يك قاشق غذاخوري |
شير |
2 قاشق غذاخوري |
روغن زيتون |
150 گرم |
سوسيس يا كالباس |
يك عدد متوسط |
پياز خرد شده |
يك حبه |
سير خرد شده |
يك قاشق غذاخوري |
ريحان خرد شده |
يك قاشق غذاخوري |
گوجه فرنگي خرد شده |
2 قاشق سوپ خوري |
زيتون خرد شده |
100 گرم |
پنير موزارلا |
به مقدار لازم |
نمك |
طرز تهيه :
سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت مي دهيم. سپس گوجه
فرنگي را اضافه كرده وبعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي
افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنك شود. مخمر، شكر و
آب ولرم را داخل يك ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مكاني گرم به مدت 10
دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف ديگري مخلوط كرده و
مخمر عمل آمده را به مواد مي افزاييم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم.
بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يك ساعت در جاي گرمي
قرار مي دهيم. خمير را به دو قسمت تقسيم كرده وآن را پهن مي كنيم. دايره اي
به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد كالزونه پر
كرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم. سپس دو طرف خمير را به هم
متصل مي كنيم و اطراف خمير را خوب به هم مي فشاريم. بعد از آن كالزونه ها
را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با مقداري شير
آغشته مي كنيم . در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كرده و
سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي
دهيم .