نان برنجی
مواد لازم:
آرد برنج یک کیلو
روغن نیم کیلو
پودر قند 350 گرم
گلاب یک استکان
تخم مرغ یک عدد
زعفران حل شده دو قاشق غذاخوری
خرفه کمی (خرفه برای تزئین شیرینی)
روغن و پودر قند و تخم مرغ را هم میزنیم تا نرم و لطیف شود سپس گلاب را اضافه کرده و آرد برنج را کم کم اضافه میکنیم و با بقیه مواد مخلوط کرده. اگر نان برنجی زعفرانی بخواهیم خمیر را نصف کرده ودو قاشق غذاخوری زعفران حل شده به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر زرد رنگ و یکدست شود. سپس خمیر را در نایلون گذاشته و مدت یک روز استراحت میدهیم.
از خمیر گلولههایی به اندازه فندق برداشته و در سینی فر میچینیم و با مهر بر روی آن شکل میدهیم و کمی خرفه روی آن میریزیم . سینی را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه میگذاریم تا شیرینی پخته شود.شیرینی ها را بعد از سرد شدن توی ظرف میچینیم.
منبع : shindokht.com
+ نوشته شده در سه شنبه هفتم آذر ۱۳۹۱ ساعت 19:28 توسط هستی
|