مواد لازم
پنه : 50 گرم

میگو : 50 گرم (5 عدد میگوی بزرگ پاک شده)
قارچ : 100 گرم
سس سیر : به مقدار لازم
کره : 30 گرم
شیر : به مقدار کافی
خامه : به مقدار لازم
فلفل دلمه رنگی : 30 گرم



طرز تهیه : ابتدا پنه‌ها را با توجه به دستور پخت آماده و کنار می‌گذاریم سپس کره را در تاوه گرم و با توجه به زمان پخت مواد به ترتیب فلفل دلمه و قارچ و میگو را اضافه نموده خوب که تفت خورد مقداری سیر را اضافه و سپس شیر و خامه (سس سفید) را اضافه نموده و اجازه می‌دهیم خوب سس جا بیافتد نمک و فلفل را اضافه وتست طعم می‌گیریم غذا آماده سرو است غذا را با پنیر پارمسان و ریحان تزئین می‌کنیم.

http://www.ranjbarchef.com