شیرینی عید
مواد لازم برای تهیه خمیر:
*آرد سفید: 800 گرم.
*پودر قند: 200 گرم.
*کره: 400 گرم.
*زرده تخم مرغ : 4 عدد.
*وانیل: 1 ق چ.
*آرد سفید: 800 گرم.
*پودر قند: 200 گرم.
*کره: 400 گرم.
*زرده تخم مرغ : 4 عدد.
*وانیل: 1 ق چ.
*نمک: 1 ق چ.
طرز تهیه خمیر پایه:
کره و پودر قند را به همراه وانیل در ماشین همزن ریخته و با دور پایین به
مدت یک ربع خوب می زنیم تا کاملا پوک و سبک شود. زرده های تخم مرغ را کم کم
به مواد اضافه کرده و خوب می زنیم. همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد و نمک
را کم کم بر روی مواد الک می کنیم و به کمک دست همه ی مواد را مخلوط میکنیم
تا خمیر بدست آید. نکته ی مهم در شیرینی آلمانی گرفتن خمیر است. این
شیرینی باید پس از پخت نرم و پوک باشد. در صورتی که آرد به مقدار لازم
اضافه نشود شیرینی در فر باز شده و شکل خود را از دست می دهد و اگر بیش از
اندازه آرد اضاف کنید شیرینی پس از پخت خشک میشود. بنابراین گرفتن خمیر
نیاز به تجربه دارد.. شیرینی را به مدت 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر از
پیش گرم شده با دمای175 درجه قرار دهید.
+ نوشته شده در پنجشنبه بیست و ششم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 2:2 توسط هستی
|