رازورمز;درست کردن فلافل مانند مغازه ها
حالا دوست دارین بدونین چرا هیچ وقت فلافل هاتون طعم بیرون رو نمی ده
۱ لیوان بزرگ نخود ابگوشتی,۱ -2عدد پیاز ,۱/۳ ق چای خوری جوش شیرین ,کمی فلفل قرمز ونمک
۱- از شب قبل نخود را خيس كرده و تا هنگام مصرف چند بار آب آن را عوض كنيد.نخود خیس خورده را پس از ابکشی با ۱ پیاز داخل دستگاه غذا ساز,1 2 3 مولینكس یا چرخ گوشت بریزین و حداقل دو بار چرخش كنین البته نباید نخود به صورت پوره در بیاد دونه های نخود باید معلوم باشه . یكدست و یكنواخت . ا
۲- مواد داخل کاسه ای ریخته نمک وجوش شیرین وفلفل قرمز اضافه کرده با دست۳ دقیقه وز بدهید می توانید ۳ق ق اب به موادتون اضافه کنیدو روش نایلون بکشید۱ ساعت داخل یخچال بماند تا به اصطلاحاً عمل بیاد.
مرحله سرخ کردن فلافل;
۳-قابلمه خیلی کوچک که گود باشد روغن مایع زیاد بریزید تا کاملا داغ بشه ولی دود نکنه
.کنار دستمون کمی اب ولرم در کاسهای کوچک میزاریم دستمونو خیس می کنیم از
موادمون کمی به اندازه نارنگی کوچک ورمی داریم وشکل می دهیم مثل کتلت من
خودم گرد می کنم وسطش با انگشت سوراخ می کنم با دقت داخل روغن داغ بریزید
این مرحله خیلی حساس شکل دادن و به ارامی داخل روغن مایع گذاشتن فلافل ها
بایستی در روغن شناور باشن.
۴-بعد از سرخ شدن سپس فلافل ها رو از روغن در آورده و روی دستمال کاغذی یا کاغذ بزرگ قرار داده تا روغن اضافی جذب دستمال وکاغذشود.
حالا۲ فلافل داخل نان باگت بزارید خیارشوروگوجه وکاهو وسس مایونز وسس قرمز وسس تندقرمز نوش جان کنید.
نکته : جوش شیرین باعث پوک شدن فلافل می شه,حتما روغن مایع استفاده شود,هر
چه روغن بیشتر باشه جذب روغن به فلافل کمتر. ظرف جهت سرخ کردن کوچک وگود
باشد.
خانمهای که دوست دارند پوستشان ۲ درجه روشن بشه ولکهای شان کمرنگ
بشه اب مواد فلافل بجز فلفل به پوستشان بزنند ۱۰ دقیقه بماند وبشورند اب
نخود معجزه می کنه برای پوستهای تیره وکدرولک دار.
رازورمزهای chef sona