کیک شکلاتی با خامه و خرده شکلات :
آرد 120 گرم
شکر 130 گرم
تخم مرغ 3 عدد
کره نرم شده 120 گرم
شیر 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری
وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
پکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
مواد برای رویه ی خامه و شکلات :
شکلات تلخ 60 گرم
خامه 35 درصد چربی 500 میلی لیتر

پودرقند 1/2 پیمانه






فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنین .
همه مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و پکینگ پودر ) را به غیر از شکر با هم مخلوط میکنیم.
قالب 19 سانتی را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم .



کره نرم شده را با شکر حسابی می زنیم تا کرم رنگ شود .



این زمانی هست که آخرین تخم مرغ رو هم اضافه کردم.

 تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر تخم مرغ را حدود 1 دقیقه هم می زنیم .




 وقتی حسابی مخلوط شد ، مواد خشکمون را اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم . 
 در انتها شیر را اضافه کرده و دوباره با دور کند همزن می زنیم تا یکدست شود .
 مایه این کیک سفته ، کلا مایه روانی نیست .


 وقتی که مایه را به قالب منتقل کردیم با قاشق روش رو صاف میکنیم و به فر منتقل کرده و حدود 30 تا 45 دقیقه زمان می دیم تا بپزه .


 درجه ی فرها متفاوته ، مال من سر 35 دقیقه پخت ، باز هم یادتون باشه کیک شکلاتی زود میسوزه بهش سر بزنین .




 وقتی که کیک آماده شد ، 5 دقیقه صبر کنین و بعد روی سینی برگردونین و زمان بدین تا حسابی خنک شه .




 حالا میریم برای درست کردن خامه و شکلات :
 شکلات را به روش بن ماری آب کرده و کناری میذاریم ، تا کاملا سرد بشه .
 ریختن شکلات روان شده در خامه باید به موقع انجام بشه ، چون اگر داغ باشه خامه اصلاحا میبره ، اینبار من گذاشتم کاملا سرد شد و در حین زدن خامه ، اضافه کردم و شکلات بصورت تکه تکه شد و بسیار بسیار لذیذ شد. خصوصا وقتی که سرد شد و زیر دندون میومد ، هوووووم عجب چیزی شد .
 خلاصه خامه و پودرقند را با دور متوسط همزن می زنیم و در این بین شکلات رو اضافه کرده و میزنیم تا فرم بگیره ، وقتی خامه گرفت نیم ساعتی بذارین تو یخچال تا حسابی سفت بشه .


این گوشه کیک خرده شده و خامه هست ، طرف راست هم شیر و سه تیکه کیک هم
که مشخصه

 تا الان هم دیگه کیکمون سرد شده ، دور کیک رو به اندازه یک سانت برش می دهیم و با یه چاقوی تیز کیک رو به سه قسمت تقسیم میکنیم . 
 اضافات کیک رو در دستگاه ریخته و خردشون میکنیم .
 حالا سطح کیک رو با شیر خیس میکنیم و بعد خامه کشی میکنیم ، لایه بعدی رو میذاریم و به همین ترتیب تا آخر .




  دور کیک رو هم خامه کشی می کنیم.


  اطراف کیک رو  با کیک خرد شده می پوشونیم .


حداقل دو ساعت بذارین تو یخچال بعد سرو کنین.

 در آخر هم روی کیک رو میتونیم با پودر کاکائو کاملا پوشش بدیم که من اینکار رو نکردم .



 روش رو هم با خامه تزئین میکنیم .






منبع :  http://www.sanambanoo.com