مواد لازم :
نان تست۱۰ عدد
سینه مرغ عدد 2 عدد
تخم مرغ پخته 3 عدد
سس مایونز ۱ پیمانه
ماست خامه ای ۲ پیمانه
گردو ۱ پیمانه
سبزی تره معطر تره و پیازچه نصف پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم



طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید سپس خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید و تره خرد شده ، ماست ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و تا اندازه ای که مواد باهم ترکیب شوند میکس نمائید.



حاشیه های نان تست را برش بزنید و بردارید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و در اندازه های مورد نظر برش بزنید و با کمی پیش غذا – کیک مرغ و گردوزیتون یا گوجه و سبزی معطر تزئین کنید و سرو نمائید


نکته ها :مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید ، غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.