مناسب ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه (گوشت بین دنده ها) گوسفند است. در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله بهتر است راسته را انتخاب کنید که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی تامین می شود. پخت كباب كوبیده با گوشت گوساله به تنهایی مناسب نیست، زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است.

مواد لازم:

گوشت گوسفند و یا مخلوط مساوی از گوشت گوسفند و گوساله - ۱ کیلو
پیاز - ۱ عدد درشت
زعفران ساییده - ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل - به مقدار لازم



دستور تهیه:


1. پیاز را رنده ریز کنید و آب اضافی پیاز را از صافی عبور دهید.
2. گوشت را ۳ بار از چرخ گوشت عبور داده تا کاملاْ نرم شده و چسبندگی پیدا کند.
3. پیاز، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید.
4. زعفران را در کمی آبجوش حل کرده، به گوشت اضافه کنید و کاملاْ گوشت را ورز دهید که راز بدست آوردن کباب خوب در این مرحله است.
5. گوشت را برای ۳ ساعت در جای خنک استراحت دهید.
6. مایه گوشت را در دستان به شکل دوک درآورید و دستتان را در آب سرد بزنید وگوشت را به سطح سیخ های پهن بکشید.
7. دوباره دستتان را در آب سرد فرو كنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای كباب را به سیخ بچسبانید و كناری بگذارید.
8. دقت کنید که زغال آتش کاملاْ گداخته باشد وقتیکه کبابها را روی آن قرار می دهید.
9. سیخ های کباب را روی آتش قرار داده و دقت کنید كه ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد، در غیر اینصورت به دلیل خام بودن یک طرف کباب سفت شده، طرف دیگر کباب متلاشی شده و بر روی آتش می ریزد. وقتی گوشت كمی برشته شد، به باد زدن نیازی نیست.
10. می توانید گوجه و فلفل سبز را کباب کرده، با سماق و سبزی های معطر، بویژه ریحان و نوشیدنی سالمی چون دوغ به همراه نان تازه یا پلو میل کنید.