برای پخت مرغ اول میایم دو طرف مرغ رو با کره کامل سرخ میکنیم و نمک و فلفل و زعفرونم بهش میزنیم....
اصلا در پخت این مرغ نباید از زردچوبه و پیاز استفاده کرد!ا
اگه دوست داشتید فقط یه چوب دارچین میتونید تو قابلمه بنداز
ید تا بوی دارچین بگیره...

وقتی ادویه رو زدید اب پرتقال طبیعی رو تا اندازه ای به مرغ اضافه میکنید تا تقریبا روی مرغ ها رو بگیره!



نه باید خیلی کم باشه نه خیلی زیاد...اگه کم باشه زود تبخیر میشه و سسی برای مرغ نمیمونه و اگرم زیاد باشه سس غلیظی ته قابلمه نمیمونه!


واسه اب پرتقال هر کسی یه ذائقه ای داره!
از سنکوئیک و سن ایچ هایی که بیاد اب بهشون اضافه بشه استفاده بشه استفاده نکنید چون یه طعم شیرین و بدی پیدا میکنه!
هرچی طعم ملس تر باشه خوشمزه تر میشه....
بعد از ۴۵ دقیقه که مرغ توی اب پرتقال جوشید غذا امادس...برای تزئینشم میتونید برش هایی از پرتقال رو کنار ظرف غذاتون قرار بدید
این غذارو هم میشه با زرشک پلو خورد هم با شیرین پلو!