مواد لازم : مرغ به ازای هر نفر ۱ تکه (سینه و ران مخلوط اگه فقط سینه استفاده کنید ۱کم خشک میشه)
قارچ نیم کیلو (میتونه یکم بیشتر هم بشه بسته به سلیقه) پیاز خلال شده ۲ عدد متوسط یکم بزرگ فلفل دلمه نگینی شده ۲ عدد (ترجیحا رنگی باشه سبز و قرمز اگرم پیدا نکردین مهم نیست) کنسرو ذرت ۱قوطی - کنسرو نخود سبز ۲/۳ قوطی کره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
مرغ رو میذاریم بپزه طوریکه ۱ لیوان آب مرغ بمونه. پیاز رو با کمی زرد
چوبه سرخ میکنیم، بعد قارچ رو با کمی نمک و زرد چوبه سرخ میکنیم. فلفل
دلمه رو با کره همراه کمی زردچوبه سرخ میکنیم. مرغ که پخت تکه
تکههای کوچیک میکنیم بعد با پیاز داغ، فلفل دلمه سرخ شده، قارچ سرخ شده و
ذرت و نخود مخلوط میکنیم. کمی نمک و فلفل زده و آب مرغ رو اضافه میکنیم
میذاریم روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه. نذارین آب مرغ کامل کشیده بشه
تا غذاتون خشک نباشه