مواد لازم مایه ته چین :
تخم مرغ : 2 عدد زرده و 1عددکامل
ماست با غلظت سس مایونز : 3 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کشیده : 3قاشق سوپخوری
نمک : یک پینچ
روغن زیتون : 2قاشق سوپخوری
برنج ابکش شده : 4 پیمانه

مواد لازم ما بین ته چین :

پیاز : 1 عدد درشت
گوشت چرخ شده : 300 گرم
ادویه کاری : 1 قاشق غذا خوری
بادمجان حلقه ایی سرخ شده: نیم کیلو


طرز تهیه :
بهتره ابتدا مواد میانی را اماده کنیم
پیاز را نگین خرد کرده ودر کمی روغن سرخ میکنیم
گوشت چرخ شده را هم درون پیاز خوب تفت میدیم
ادویه ونمک و فلفل رو به مخلوط اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم.
برنج را هم ابکش میکنیم واجازه میدیم تا ابش کشیده شود.
قبل از شروعه تهیه مواد ته چین فر را بادمای200درجه سانتیگراد روشن میکنیم
برای تهیه مواد ته چین :
ابتدا تخم مرغها را با هم زن برقی بمدت 1دقیقه خوب میزنیم
سپس ماست را اضافه کرده و باز هم 1 دقیقه میزنیم
زعفران و نمک و بکینگ پودر را هم اضافه کرده و1دقیقه با باقی مواد میزنیم
در نهایت روغن زیتون را اضافه کرده وحسابی با مواد مخلوط میکنیم.

برنج را به مواد ماستی کم کم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
ظرف پیرکس مورد نظر را چرب کرده و ظرف را تا نیمه ازبرنج پر میکنیم وبا
ته قاشق فشرده اش میکنیم تا منسجم شود
بادمجانهای سرخ شده را روی برنج میچینیم (توجه داشته باشید که مواد میانی
به ظرف نچسبد چون میسوزد)


روی بادمجانها را ازگوشت سرخ شده پرمیکنیم و سپس بقیه بادمجان را رویش
میچینیم

بقیه برنج را روی مواد میانی ریخته و فشرده میکنیم
روی ظرف را فویل میکشیم وچند سوراخ ایجاد میکنیم وبمدت 1تا1ونیم ساعت
درون فر قرار میدهیم تا دور برنجمان طلایی شود.
نکته:
این برنج را با حرارت ملایم روی اجاق گاز هم میتوان بمدت 1ساعت ونیم تا
2 ساعت تهیه کرد.