مواد اولیه :
•بلدرچين پنج تا شش عدد (يك كيلوگرم)
• فلفل دلمه‌اي و پیاز درشت از هر کدام يك عدد
• سس مايونز و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوري

• زعفران آب‌كرده يك قاشق غذاخوري • نمك و فلفل به ميزان لازم



طرز تهيه:


بلدرچين اين پرنده كوچك بسيار طعم خوشمزه‌اي دارد و از نظر پزشكي نيز سرشار از امگا3 و ويتامين‌هاي مختلفي از جمله A، B و C است. براي همين حتما اين كباب را در منزل تهيه نماييد. براي اين كار بلدرچين‌ها را پس از شستن كنار مي‌گذاريم تا آب اضافه آن گرفته شود. بعد پياز و فلفل دلمه‌اي را خرد كرده و با سس مايونز، نمك، فلفل، زعفران آب‌كرده و آبليمو مخلوط كرده و بلدرچين‌ها را در اين مايه مي‌خوابانيم و به مدت چهار ساعت در يخچال مي‌گذاريم. پس از طي شدن اين مدت بلدرچين‌ها را به سيخ كشيده و روي آتش كباب مي‌كنيم.
منبع: آشپزی خانواده سبز