دوستای خوبم تا حالا راجب بورفی شنیدید؟ بورفی طعم های مختلفی داره و مخصوص کشور هندوستان هستش یه عصرونه مقوی و خوشمزه که به فر احتیاج نداره و خیلی راحت تهیه میشه درمزه های مختلف که سعی میکنم دستور همشونو ببزارم و در ابتدا میرم سراغ بورفی هویج و نارگیل که تست فوق العاده ای داره

مواد لازم

هویج درشت 3/4عدد

پودر قند به میزان لازم

پودر نارگیل 200گرم

طرز تهیه
اول هویج هارو بشویید و پوست بگیرید و تو یه قابلمه بپزید تا کاملا پخته بشه
بعد داخل مخلوط کن و یا هر وسیله ای که بشه قشنگ پوره کرد بریزید تا پوره بشه بعد پودر قند رو اضافه کنید و مرتب مزه کنید تا به شیرینی دلخواهتون برسه.در اخر پودر نارگیل رو اضافه کنید تا جایی که خمیر بشه و بتونید تو دستتون فرمش بدید از خمیر به اندازه گردو تو دستتون گلوله کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید .نوش جونتون

 

منبع : معجزه آشپزی