شیرینی میکادو
آرد : دو پیمانه (250 گرم ) (حدود دو لیوان سر یکم سر پُر)
روغن مایع :یک پیمانه (160گرم )
کره :صد گرم
پودر شکر :یک ونیم پیمانه (300گرم )(حتما پودرقند یاشکرباشه.یا شکرو آسیاب کنید خوب)
پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری سرپر
نان میکادو :پنج ورق
مواد لازم برای روی میکادو:
شکلات رنده شده :100گرم(من از مارک آیسودا مخصوص کیک و شیرینی استفاده میکنم عالیهههههه)
کره :30گرم
پودر پسته برای تزیین (این سری پودر نارگیل ریختم من)
طرز تهیه :
ابتدا آرد را روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت می دهیم تا بوی آرد بو داده شده بلند بشه .سپس از رو الک حریری (ریز) رد میکنیم تا بعد آرد گلوله گلوله نشه .
در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب آرد وروغن را مخلوط می کنیم .تا یکنواخت بشه .
سپس مخلوط آرد وروغن را از روی حرارت بر می داریم و و کره وپودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .
در آخر پودر شکر را به مواد فوق می افزاییم تا غلظت آن خمیری بشه . اگه مخلوط شما کمی سفت بود می تونید کمی کره به ان اضافه کنید تا مخلوط روان تر بشه .ولی معمولا نیازی نیست.
حالا در این مرحله که مواد هنوز گرم هست را به چهار قسمت تقسیم می کنیم (البته من چشمی کار میکنم ولی شما اگه دفعه ی اول دارید درست میکنید تقسیم کنید تا مواد به اندازه ی کافی به لایه ها برسه) و یک قسمت مواد را روی نان میکادو کاملا صاف می کنیم تا همه قسمت های نان کاملا با مواد پوشیده بشه .و سپس نان بعدی را کاملا روی آن فشار می دهیم (البته با احتیاط تا نان خرد نشه ) تا کاملا به نان زیری بچسبد .
این روش را ادامه می دهیم تا ورقه آخر را که کاملا روی مواد فشار می دهیم .و آن را حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .می تونیدیک سلفون روی ان بکشید و یک شی سنگین روی میکادو قرار دهید تا مطمئن باشید میکادو کاملا منسجم بشه .
شکلات رنده شده وکره را روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری اب بشه .
سپس شکلات اب شده را روی میکادو می ریزیم وسریع روی ان پودر پسته می پاشیم..
حدود یک ربع صبر می کنیم و سپس به هر شکلی دوست داشتیم آن را برش می زنیم ..اگه دوست داشتید می تونید نصف آن را با شکلات سفید آب شده پوشش بدهید و به صورت یک درمیان در شیرینی خوری بچینیم