کلوچـــــــــه با طعم سیبـــــــــــ و دارچین
آب : 1/4 پیمانه
خمیر مایه : 1 قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای یا سفید : 1 قاشق چای خوری
کره هم دما با محیط : 60 گرم
شیر : 1 پیمانه
شکر : 1 قاشق غذا خوری
آرد : به مقدار لازم

مواد داخل کلوچه :
سیب شیرین : 2 الی 3 عدد
دارچین : 2 قاشق چای خوری
شکر : 200 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
دستور تهیه :
آب را گرم میکنیم دمای آب در حدی که انگشت نسوزه و ولرم باشه
خمیر مایه با 1 قاشق چای خوری شکر را روی آب گرم میپاشیم و 15 دقیقه استراحت میدیم تا پف کنه
شیر را گرم میکنیم مانند دمای آب و کره و 1 قاشق غذاخوری شکر را به شیر اضافه میکنیم
مخلوط شیر را به مواد خمیر مایه اضافه میکنیم
1 پیمانه آرد الک میکنیم و به مواد خمیر مایه اضافه میکنیم و با خمیرزن هم میزنیم با سرعت کم سپس کم کم ( قاشق قاشق ) آرد به مواد اضافه میکنیم تا خمیری کاملا لطیف و نرم بدست بیاد و بدست نچسبه
سپس روی ظرف را سلفون میکشیم و 1 ساعت در محیط گرم استراحت میدیم تا حجمش 2 برابر شود
سیب ها را پوست میگیریم و درشت رنده میکنیم یا خرد و نگینی ریز یا درشت خرد میکنیم هر طوری که دوست دارین
من با سیب سبز که طعم ترش داره هم درست کردم محشر شد راستشو بخواین با سیب سبز بیشتر دوست داشتم
داخل یک تابه سیب های رنده شده و شکر را باهم میریزیم و با حرارت ملایم تفت میدیم تا زمانی که کاملا آب سیب ها کشیده شود
آخرسر دارچین اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و میزاریم خنک شود
فر را با 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود ( 15 دقیقه قبل پخت )
سطح کار را آرد میپاشیم و خمیر را با وردنه کامل پهن میکنیم و مواد سیب را روی نصف خمیر پهن میکنیم و نصف ساده خمیر را روی مواد سیب برمیگردونیم میکنیم و به قسمت های مختلف تقسیم میکنیم با هر شکلی که دوست دارین
یا از خمیر را به گوله های کوچکی تقسیم میکنیم و شکل دایره پهن میکنیم و از مواد کمی وسط خمیر میریزیم و خمیر را گلوله میکنیم و با کمی فشار دست پهنش میکنیم و روی خمیر را به هر شکلی که دوست دارین شکل میدیم مانند این تصویر

یا طبق شکل درست کنین که خوشکلتر هم هست
داخل سینی فر را آرد پاشی میکنیم
خمیرها را داخل سینی فر میچینیم با فاصله چون پف میکنه
روی خمیرها را زرده تخم مرغ میمالیم
میتونین کنجد روی خمیرها بپاشین ولی من میخوام فقط طعم سیب و دارچین داشته باشم
سینی را داخل فر به مدت 20 الی 30 دقیقه میزاریم تا بپزه و روی کلوچه ها طلایی شود
منبع : خوشمزه ها