كيك شكلاتي - فندقي
مواد لازم:
كره آب شده ١٥٠ گرم
آرد ٣،٥ دسيليتر
تخم ِمرغ ٣ عدد
شكر ٢ دسي ليتر
كاكائو ١ دسيليتر
فندق پوست گرفته و خرد شده ١.٥-٢ دسي ليتر
شكلات تيره ١٠٠ گرم
كِرِمِ فندق nougat ١٠٠ گرم و اگر نداريد شكلات ِ center با طعم فندق
كره را آب كنيد.
آرد و كاكائو را در ظرفي جدا مخلوط كنيد كه كاكائو پودريشود و با آرد مخلوط.
شكر و تخم ِمرغ ها را هم بزنيد بعد يك در ميان كره آب شده و يا مخلوط آرد وكاكائو را موقع هم زدن شكر و تخم ِمرغ أضافه كنيد.
ظرف كيك پزي خود را با كاغذ روغني و يا روغن و آرد خوب بپوشانيد. بهتر ست از ظرفي كه جداره آن جدا ميشود استفاده كنيد.
مخلوط كه آماده شد در ظرف بريزيد. در فِرِي كه پنج دقيقه پيش در ٢٠٠ درجه سانتي گراد گرم شده، كيك را بمدتِ ١٠-١٢ / حد اكثر ١٥ دقيقه روي پنجره وسطي كيك قرار داده و بپزيد.
در اينمدت فندق ها را خرد كنيد( در آسياب يا با چاقو/ ساطور).
كيك را از فِر خارج كرده بگذاريد سرد شود.
بعد شكلات تيره را با كِرٍمِ فندق در روي اجاق و داخل يك كأسه كه در قابلمه آب جوش قرار داديد آب كنيد.
از ماكروفِر هم ميشه براي آب كردن شكلات استفاده كرد منتهي مواظب باشيد شكلات نسوزه!
فندق ها را داخل شكلات مايع بريزيد و هم بزنيد و روي كيك بكشيد.
كيك را در يخچال بگذاريد!
بهتر اين ست كه كيك را يكروز قبل آماده كنيد كه خوشمزه تر ست. اما چند ساعت بعد هم بد نيست، نوش جان كنيد!
دوستاني كه كرم فندق ندارند و از شكلات مزه فندق استفاده ميكنند، ميتوانند اين شكلات ها را داخل مايع كيك در ظرف كيك فرو كرده تا موقع پختن كيك داخل فر ، شكلات ها آب شود و كيك طعم بيشتر فندق بگيرد.