مواد لازم برای 4 نفر:

• نصف پیمانه نخود 
• نصف پیمانه لوبیا چیتی 
• 2/3 پیمانه عدس 
• 200 گرم کلم برگ خرد شده 
• 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ 
• 1 قاشق غذاخوری سیر داغ 
• 3 عدد هویج نگینی خرد شده 
• 50 گرم برگ کرفس 
• 200 گرم رشته آش 

• نصف پیمانه کشک



طرز تهیه:

1. نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شوند. 

2. سپس عدس را اضافه کنید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید. 

3. هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند. 

4. در این مرحله، رشته آش را در قابلمه بریزید تا نرم شود. در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه کنید.