پای سیب
کره ٢٠٠ گرم
پودر قند ٢٠٠ گرم
ارد ٢٠٠ گرم
تخم مرغ ٤ عدد
ماست یا شیر ٥٠ گرم
شهد ٢٠ گرم
روغن مایع ٢ قا شق چای خوری
وانیل ١/٤ ق چ
دارچین توی هر قالب پای ١ ق چ
مارمالاد سیب به مقدار لازم

طرز تهیه :
١_ کره به دمای محیط رسیده را ٥ دقیقه بزنید ٢_ شکر را اضافه کنید دوباره 5 دقیقه بزنید تا موادمون کرمی شود ,٣_ تخم مرغ را دانه دانه بزنید هر تخم مرغ را ١ دقیقه بزنید ٤_ وانیل و شهد را اضافه کنید ٢ دقیقه بزنید روغن مایه را افزوده ١ دقیقه زده سپس آرد و ماست را افزوده وقتی مواد یکدست شد در قالب های مافین یا پای کوچک کمی از مواد ریخته بعد مارمالاد و دارچین را افزوده دوباره روشو از مواده کیکمون پر کرده ١ سانت سر قلبمان خالی باشد در فر ابتدا ٢٠٠ درجه سنتی گراد بمدت ١٥ دقیقه , بعد درجه ١٧٥ قرار داده تا کیکمون مغز پخت و طلایی شود(تقریبا 15 دقیقه دیگه ) با یک خلال تست کنید برای پختش مطمئن شوید بعد از خنک شدن با شوت شیرینی پزی کمی روش مارمالاد مالیده بعدش با پودر نارگیل تزیینش کنید .
منبع:
نیلوفر ملاحسینی