مواد لازم : 

کره ٢٠٠ گرم

پودر قند ٢٠٠ گرم

ارد ٢٠٠ گرم

تخم مرغ ٤ عدد

ماست یا شیر ٥٠ گرم

شهد ٢٠ گرم

روغن مایع ٢ قا شق چای خوری

وانیل ١/٤ ق چ

دارچین توی هر قالب پای ١ ق چ

مارمالاد سیب به مقدار لازم




طرز تهیه :
١_ کره به دمای محیط رسیده را ٥ دقیقه بزنید ٢_ شکر را اضافه کنید دوباره 5 دقیقه بزنید تا موادمون کرمی شود ,٣_ تخم مرغ را دانه دانه بزنید هر تخم مرغ را ١ دقیقه بزنید ٤_ وانیل و شهد را اضافه کنید ٢ دقیقه بزنید روغن مایه را افزوده ١ دقیقه زده سپس آرد و ماست را افزوده وقتی مواد یکدست شد در قالب های مافین یا پای کوچک کمی از مواد ریخته بعد مارمالاد و دارچین را افزوده دوباره روشو از مواده کیکمون پر کرده ١ سانت سر قلبمان خالی باشد در فر ابتدا ٢٠٠ درجه سنتی گراد بمدت ١٥ دقیقه , بعد درجه ١٧٥ قرار داده تا کیکمون مغز پخت و طلایی شود(تقریبا 15 دقیقه دیگه ) با یک خلال تست کنید برای پختش مطمئن شوید بعد از خنک شدن با شوت شیرینی پزی کمی روش مارمالاد مالیده بعدش با پودر نارگیل تزیینش کنید .


منبع: 
نیلوفر ملاحسینی