مواد لازم و طرز تهیه 

آب 400 گرم
کره یا روغن جامد 100 گرم ( روغن مایع 50 گرم )
تخم مرغ 7 عدد
آرد 250 گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری

وانیل 1/4 قاشق چای خوری




آب رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم و کره یا روغن رو اضافه میکنیم .
وقتی آب جوش اومد یک مرتبه آرد رو اضافه میکنیم.
5 تا 6 دقیقه روی حرارت میمونه تا مثل حلوا آب به خورد آرد بره و خمیر سفتی باشه که از ظرف برگرده. درست مثل حلوا.
نکته ی مهم اینه که باید بزاریم خمیر کاملا خنک بشه.
وقتی کاملا خنک شد داخل میکسر میریزیم و دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه میکنیم. یعنی یکی رو میزنیم حسابی و تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم.
همزمان بیکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه میکنیم.
این برای اینه که خمیر شل نشه.
این خمیر باید کمی کش بیاد که توی پخت خراب نشه.
فر باید از یک ربع قبل گرم بشه اول با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد.
خمیر رو توی قیف میریزیم و توی سینی فر که کاغذ انداختیم یا با روغن جامد چرب کردیم به هر شکلی که خواستیم فرم میدیم.
توی فر بسته به اندازه نونها حدود 10 تا 15 دقیقه با همون دما زمان میدیم تا خمیر پف کنه.
بعد دمای فر رو تا 170 یا 160 درجه سانتی گراد و حدود 340 درجه فارنهایت کم میکنیم. دوباره حدود 10 تا 15 دقیقه قرار میدیم.
بعد از فر بیرون میاریم و اجازه میدیم کاملا خنک بشه و توش رو با خامه پر میکنیم.


منبع : قاشق و چنگال