باسلق
نشاسته گل (گندم) 100 گرم
آب نصف لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر 250 گرم
پودر نارگیل 100 گرم

مغز گردو 50 گرم




• اول گلاب و شکر را می گذاریم روی حرارت تا شکر ذوب شود.
• در این فاصله نشاسته را در نصف لیوان آب حل می کنیم. بعد از صافی رد می کنیم و در حالی که مداوم هم می زنیم آن را به گلاب و شکر اضافه می کنیم. 
• این قدر هم می زنیم تا نشاسته خودش را بگیرد و هم زدنش سخت شود حدود 10 دقیقه بستگی به حرارت دارد. (حرارت خیلی ملایم نباشد وگرنه اصلا خودش را نمی گیرد) 
• روی میز کار یک نایلون پهن می کنیم و رویش را با پودر نارگیل می پوشانیم. بعد مواد را داغ داغ روی پودر نارگیل می اندازیم و با پشت قاشق پهنش می کنیم. به ضخامت حدود 1 سانت. چون پشت قاشق می چسبد باید پشت قاشق را توی آب بزنیم.
• بعد گردو ها را در وسطش می ریزیم و به کمک نایلون مواد را رول می کنیم سر و ته نایلون را می بنیدیم و یک ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. 
• بعد بیرون می آرویم و برش می زنیم.
(البته تو این مدل من یه کم از آب و شکر کم کردم و شربت آلبالو ریختم تا صورتی بشه. و بعد که از حرارت برداشتم با قاشق انداختم وسط نارگیل ها و بادست حالت دادم و زود یه گردو گذاشتم روش)