مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
مرغ  بدون استخوان ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
ذرت یک دوم پیمانه
نخود فرنگی یک دوم پیمانه
تره فرنگی یک دوم پیمانه
جوانه ماش یک دوم پیمانه
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۳ تا ۴ حبه
ادویه کاری، نمک و فلفل و زردچوبه و پودر زنجبیل و روغن به میزان لازم




طرز تهیه
پیاز رو به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید، سیر رو رنده کنید. فلفل دلمه رو نگینی خرد کنید و همه این مواد رو به مرغی که به تکه های نواری باریک یا تکه های مربعی خرد کردید، اضافه کنید، نمک و فلفل و زنجبیل و پودر کاری بزنید و بذارید توی یخچال برای ۳ تا ۴ ساعت بمونه تا مزه دار بشه.
برنج رو مطالبق معمول آبکش یا کته دم بدید.
بعد از ۳ تا ۴ ساعت، کمی روغن توی تابه بریزید، مرغها رو به اون اضافه کنید و با حرارت کم اونارو تفت بدید. دقت کنید حرارت کم باشه تا مرغ مغز پخت بشه. اگر دیدید مرغ هنوز نپخته خیلی کم آب روش بریزید و بذارید بپزه. بعد هویج رنده شده و ذرت و نخود فرنگی و تره فرنگی رو اضافه کنید و خوب با هم سرخ کنید. نمک و فلفل و پودر زنجبیل و ادویه کاری بزنید و بذارید مواد خوب به خورد هم برن. حالا برنجی که دم کشیده رو اضافه کنید و با مواد خوب قاطی کنید و سرخ کنید و در پایان هم جوانه ماش رو اضافه کنید و مخلوط کنید و سرو کنید.

نکات

  • مکزیکی ها هم مثل هندی ها، پلو رو ادویه دار میخورند!
  • این پلو باید تند باشه، پس اگر با تندی مشکلی ندارید، حتما این غذا رو تند میل کنید.
  • چون همه مواد قراره با هم سرخ بشن، پس از همون اول بهتره یک تابه بزرگ انتخاب کنید.
  • چون برنج شما یک مرحله سرخ کردن هم داره، بهتره برنج رو به اصطلاح دان تر بردارید.
  • میتونید به جای مرغ، از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید.
  • میتونید از سبزیجات فصل مثل لوبیا سبز هم در این غذا استفاده کنید.
  • اگر گوشت این غذا حذف بشه، یک پلوی گیاهخواری خوشمزه و پر خاصیت هم هست!

منبع :  chefgilda.com