کیک هویج
مواد لازم و طرز تهیه
2 عدد تخم مرغ
1 و 1/3 پیمانه هویج رنده شده
1 پیمانه آرد( من 1/2 سبوس استفاده کردم )
2 قاشق غذاخوری سر خالی آرد برنج
1/3 پیمانه شکر ( من 1/4 استفاده کردم)
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1/4 پیمانه ماست
1/3 پیمانه روغن مایع ( من روغن زیتون استفاده کردم )
1/2 پیمانه کشمش
2 عدد تخم مرغ
1 و 1/3 پیمانه هویج رنده شده
1 پیمانه آرد( من 1/2 سبوس استفاده کردم )
2 قاشق غذاخوری سر خالی آرد برنج
1/3 پیمانه شکر ( من 1/4 استفاده کردم)
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1/4 پیمانه ماست
1/3 پیمانه روغن مایع ( من روغن زیتون استفاده کردم )
1/2 پیمانه کشمش
1/4 پیمانه گردو آسیاب شده
فر رو با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم.
قالب رو چرب میکنیم و کنار میزاریم.
تمام مواد خشک بجز وانیل مخلوط میکنیم و کنار میزاریم.
تخم مرغ هارو میزنیم + وانیل.
ماست رو اضافه میکنیم و با دور کم میزنیم و کم کم روغن رو اضافه میکنیم.
در آخر هم آرد رو + هویج اضافه میکنیم و هم میزنیم.
داخل فر به مدت 20 دقیقه زمان میدیم برای پخت.
منبع: قاشق چنگال
+ نوشته شده در سه شنبه هفدهم دی ۱۳۹۲ ساعت 6:3 توسط هستی
|