مواد لازم

خامه پاکتی پگاه(حتما پاکتی صورتی رنگ پگاه)...........۱ بسته

خاک قند...........................
۶۰ گرم

پودر خامه ..............................
1 قاشق غذاخوری



1-پاکت خامه را باز میکنیم اگه آب داشت خالی میکنیم اگر هم که نداشت که قالبی از پاکت خارج میشود

نکته: خامه را در ظرف پیرکس میریزیم

۲-خاک قند و پودر خامه را روی آن میریزیم

۳-با چنگال خامه را با خاک قند مخلوط میکنیم

نکته: فقط در حد مخلوط شدن کافی است

۴-ظرف را درون فریزر به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا مواد تگری شوند

نکته: متوان خامه را به دیواره ها مالید تا زودتر یخ بزند

۵-حتما باید تگری بشه وگرنه خامه خراب میشه

۶-حالا با همزن شروع میکنیم به همزدن

۷- ۵ تا ۵ دقیقه با همزن میزنیم

نکته: اگر همزن داغ کرد به کارتان ادامه دهید وگرنه خامه خراب میشود

نکته: خامه را از یک طرف هم بزنید و مدام جهتش را عوض نکنید

نکته: بیشتر از حد گذاشته شده خامه را نزنید وگرنه تبدیل به کره میشود

نکته: هوای محیط خنک باشد و فر روشن نباشد

۸-در این مرحله میتوانید هر اسانسی دوست دارید بریزید ولی خیلی کم تا خامه تلخ نشود

۹-پس از این زمان اگر ظرف خامه را بر عکس کنید خامه از داخل آن به بیرون نمیریزد

این خامه را میتوان برای کیک ها-نان خامه ای-انواع دسر ها استفاده کرد و به راحتی حالت میگیرد

میتوانید روی خامه سلفون بکشید و در فریزر نگهداری کنید ولی زمانی که خواستید دوباره استفاده کنید دوباره با همزن میزنیم تا حالت بگیرد