طرز تهیه خامه فرم گرفته
مواد لازم
خامه پاکتی پگاه(حتما پاکتی صورتی رنگ پگاه)...........۱ بسته
خاک قند........................... ۶۰ گرم
پودر خامه .............................. 1 قاشق غذاخوری

خامه پاکتی پگاه(حتما پاکتی صورتی رنگ پگاه)...........۱ بسته
خاک قند...........................
پودر خامه ..............................

1-پاکت خامه را باز میکنیم اگه آب داشت خالی میکنیم اگر هم که نداشت که قالبی از پاکت خارج میشود
نکته: خامه را در ظرف پیرکس میریزیم
۲-خاک قند و پودر خامه را روی آن میریزیم
۳-با چنگال خامه را با خاک قند مخلوط میکنیم
نکته: فقط در حد مخلوط شدن کافی است
۴-ظرف را درون فریزر به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا مواد تگری شوند
نکته: متوان خامه را به دیواره ها مالید تا زودتر یخ بزند
۵-حتما باید تگری بشه وگرنه خامه خراب میشه
۶-حالا با همزن شروع میکنیم به همزدن
۷- ۵ تا ۵ دقیقه با همزن میزنیم
نکته: اگر همزن داغ کرد به کارتان ادامه دهید وگرنه خامه خراب میشود
نکته: خامه را از یک طرف هم بزنید و مدام جهتش را عوض نکنید
نکته: بیشتر از حد گذاشته شده خامه را نزنید وگرنه تبدیل به کره میشود
نکته: هوای محیط خنک باشد و فر روشن نباشد
۸-در این مرحله میتوانید هر اسانسی دوست دارید بریزید ولی خیلی کم تا خامه تلخ نشود
۹-پس از این زمان اگر ظرف خامه را بر عکس کنید خامه از داخل آن به بیرون نمیریزد
این خامه را میتوان برای کیک ها-نان خامه ای-انواع دسر ها استفاده کرد و به راحتی حالت میگیرد
میتوانید روی خامه سلفون بکشید و در فریزر نگهداری کنید ولی زمانی که
خواستید دوباره استفاده کنید دوباره با همزن میزنیم تا حالت بگیرد
+ نوشته شده در یکشنبه دوازدهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 20:55 توسط هستی
|