مواد لازم

پودر کاکائو یک دوم پیمانه

کره ۱ و یک دوم پیمانه

شکر ۱ پیمانه

تخم مرغ کوچک ۲ عدد

مغز پسته درسته ۱ پیمانه

گردو خرد شده ۱ پیمانه

گردو چرخ شده ۱ پیمانه

بیسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی ۲۰۰ گرم



طرز تهیه

میزان کره و پودر کاکائو رو روی حرارت بذارید، در حدی که کره آب بشه و مایع روانی به دست بیاد.
تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و به مخلوط کره و پودر کاکائو اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه دیگه روی حرارت بذارید تا تخم مرغ بپزه و دانه های شکر حل بشه.
بسکویت رو تکه تکه کنید و به همراه مغزها با مواد بالا مخلوط کنید تا یک مایه خمیری درست بشه.
ته قالب های کوچک تک نفره، کیسه فریزر رو پهن کنید و از مواد توی قالب بریزید و با دست حسابی فشرده کنید و بذارید توی فریزر بمونه تا ببنده و بعد اونو برش بدید.

نکات

  • وقتی تخم مرغ و شکر رو به کره و کاکائو اضافه کردید، بیشتر از یک دقیقه روی حرارت نذارید، چون ممکنه تخم مرغ توی مواد بپزه و تکه تکه بشه!
  • میتونید به جای مغز پسته از خلال پسته هم استفاده کنید، ولی من فکر میکنم مغز پسته موقع برش زیباتر میشه!
  • میتونید با این مواد حدود ۲ قاشق سوپخوری رنده پوست پرتقال هم مخلوط کنید. این مورد سلیقه ایه!
  • مغزها هم سلیقه ایه، میتونید از هر مغز دلخواه دیگه هم استفاده کنید.

منبع:   chefgilda.com