شکلات گردویی آلمانی
مواد لازم
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
کره ۱ و یک دوم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ کوچک ۲ عدد
مغز پسته درسته ۱ پیمانه
گردو خرد شده ۱ پیمانه
گردو چرخ شده ۱ پیمانه
بیسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی ۲۰۰ گرم

طرز تهیه
میزان کره و پودر کاکائو رو روی حرارت بذارید، در حدی که کره آب بشه و مایع روانی به دست بیاد.
تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و به مخلوط کره و پودر کاکائو اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه دیگه روی حرارت بذارید تا تخم مرغ بپزه و دانه های شکر حل بشه.
بسکویت رو تکه تکه کنید و به همراه مغزها با مواد بالا مخلوط کنید تا یک مایه خمیری درست بشه.
ته قالب های کوچک تک نفره، کیسه فریزر رو پهن کنید و از مواد توی قالب بریزید و با دست حسابی فشرده کنید و بذارید توی فریزر بمونه تا ببنده و بعد اونو برش بدید.
نکات
- وقتی تخم مرغ و شکر رو به کره و کاکائو اضافه کردید، بیشتر از یک دقیقه روی حرارت نذارید، چون ممکنه تخم مرغ توی مواد بپزه و تکه تکه بشه!
- میتونید به جای مغز پسته از خلال پسته هم استفاده کنید، ولی من فکر میکنم مغز پسته موقع برش زیباتر میشه!
- میتونید با این مواد حدود ۲ قاشق سوپخوری رنده پوست پرتقال هم مخلوط کنید. این مورد سلیقه ایه!
- مغزها هم سلیقه ایه، میتونید از هر مغز دلخواه دیگه هم استفاده کنید.
منبع: chefgilda.com
+ نوشته شده در شنبه چهاردهم دی ۱۳۹۲ ساعت 10:0 توسط هستی
|