باسلق
نشاسته : ۱/۲ پیمانه
آب : ١ پيمانه
گلاب : ١/٤ پيمانه
شكر : ١ پيمانه
كره : ۲ قاشق چاي خوري
گردو: به مقدار لازم
پودر نارگيل : به مقدار لازم
خلال پسته : در صورت دلخواه
وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری

( طرز تهیه )
نشاسته را در ظرف ريخته سپس آب را كم كم اضافه مي كنيم تا نشاسته حل شود بعد شكر و وانیل را اضافه مي كنيم
سپس روی حرارت می گذاریم و مرتب هم مي زنيم تا خمیر یکنواخت و سفت شود
سپس گلاب را هم اضافه می کنیم ....
در اینجا کمی گردو و خلال پسته اضافه می کنیم ( البته به دلخواه ) در مرحله آخر هم كره را مي ريزيم از روی حرارت برمی داریم بعد از اينكه كمي خنک شد گلوله های كوچكی از خمير باسلق جدا مي كنيم گلوله مي كنيم و در پودر نارگيل مي غلتانيم و با گردو یا خلال پسته تزیین می کنیم
برای تهیه باسلق به دو صورت دیگر هم می توان عمل کرد ....
- روی یک کاغذ روغنی پودر نارگیل بریزید سپس مواد را روی آن پهن کنید وسط مواد گردو بچینید و سپس کاغذ را رول کنید و در یخچال قرار بدهید تا سرد شود سپس برش بزنید
- در یک ظرف پریکس یا ظرفی لبه دار پودر نارگیل بریزید به طوری که قطر آن ۳ تا ۵ سانتیمتر شود .
سپس به کمک وسیله ای که سر گرد دارد در پودر نارگیل حفره هایی ايجاد كنيد.
درون هر حفره يک مغز گردو بگذاريد و از مخلوط آماده آهسته داخل هر حفره بريزيد و روی آن را پودر نارگيل بپاشيد و بگذاريد تا كاملاً سرد شود.
بعد باسلقها را چند ساعت درون یخچال بگذارید سپس از ظرف خارج کرده در ظرف چیده و سرو کنید ....
- من چون نشاسته گندم نداشتم از نشاسته ذرت استفاده کردم .
- اگر دوست دارید باسلق های شما مانند باسلق بازاری شفاف و کش دار شود می توانید از ۲۰۰ گرم بادکا یا
همان گلوکز مایع استفاده کنید .
منبع: azadeh