شپرد پای
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز داغ 3 ق س
هویج پخته و نگینی شده ½ پیمانه
نخود فرنگی پخته ½ پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 2 ق س
رب گوجه فرنگی 3 ق س
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پنیر پیتزا (موتزارلا یا گودا) 1 پیمانه
سیب زمینی پخته و رنده شده 3 عدد
کره 50 گرم
شیر ½ لیوان
طرزتهیه:
ابتدا گوشت و پیاز داغ را در مقداری روغن تفت میدهیم .نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم .سپس سبزیجات و رب را هم اضافه و مخلوط میکنیم .و میگذارم مواد کاملا جا بیافتاد و کنار میگذاریم.
برای تهیه پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینی های پخته و ریز رنده شده را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا گرم شود سپس کره و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط میکنیم .شیر را به تدریج اضافه میکنیم تا پوره نرم شود اگر هنوز سفت بود کمی دیگر شیر اضافه کنید . در صورت دلخواه از مقداری زعفران دمکرده برای خوشرنگ شده پوره سیب زمینی استفاده کنید.
حالا مواد گوشتی را در ظرف پیرکس (مخصوص فر)بریزید.روی مواد گوشتی را با پنیر بپوشانید و روی پنیر را هم با سیب زمینی پوشانیده و با چنگال خطوطی روی پوره ایجاد کنید تا زیباتر شود (میتوانید پوره سیب زمینی را در قیف با ماسوره ستاره ریخته و روی پنیر را با شکوفه های سیب زمینی بپوشانید .ظرف را برای مدت نیم ساعت یا تا زمانی که روی پوره طلایی شود در فر داغ شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت قرار میدهیم سپس با همان ظرف سرو میکنیم
منبع : مریم بهادر بیگی