مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آب 1/3 پیمانه
خامه فرم گرفته به میزان لازم




طرز تهیه :
تخم مرغ هارو بزنید تا کاملا پف کنند.کره را آب کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید.
پودر کاکائو را اضافه کرده خوب هم می زنیم. آب را اضافه می کنیم.آرد و بکینگ پودر را الک کرده به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
روی سینی فر کاغذ روغنی میزاریم و مایع رو داخل سینی مون میریزیم.
فر رو از قبل گرم کرده با دمای 270 درجه به مدت 10 دقیقه میگذاریم بپزد.سپس از فر بیرون آورده با همان کاعذ روغنی رول می کنیم و اجازه می دیم سرد شه.کاغذ رو جدا می کنیم و داخل دستمال می گذاریم تا نرم شه.
اگه ترک داشت عیبی نداره با خامه می پوشونیمش.وقتی رولت خنک شد پهنش می کنیم و روش خامه فرم گرفته می زنیم و دوباره رولش می کنیم و میزاریم داخل ظرف مورد نظرتون ،حالا روشو خامه بزنید.(من خامه رو با یکم پودر کاکائو مخلوط کردم)روشو تزئین کنید و بگذارید یخچال تا سرد بشه.