پیتزا کوکواسفناج با نان تست
12 عدد نان تست
200 گرم گوجه فرنگی
250 گرم اسفناج
4 حبه سیر
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل دلخواه
کمی روغن
200 گرم پنیر پیتزا و کچاپ
طرز تهیه
سیر را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید بعد اسفناج خرد شده را در آن بریزید و تفت بدهید تا آبش بخار شود
نمک و فلفل برنید از حرارت پائین بیاورید تا سرد شود بعد از سردشدن تخم مرغ هارا در آن بشکنید و مخلوط
کنید در سینی فر نان هارا کناز هم بچینید و روی هرکدام مقداری کچاپ بریزید و با برس روی تمام نان بکشید سپس
100 گرم از پنیر پیتزای رنده شده را بصورت کلی روی تمام نان ها بپاشید مایه اسفناج و تخم مرغ را روی آنها به
تساوی بریزید و یکدست کنید....پوست و تخم گوجه فرنگی هارا گرفته خردکنید و روی نانهاو مایه اسفناج قسمت کنید.
..حالا 100 گرم پنیر بافیمانده را روی تمام نان ها بپاشید...در فر از پیش گرم شده با 200 درجه سانتیگراد قراردهید
برای اینکه ته نان ها نسوزد چون نیازی به آن صورت برای پختن ندارد , حرارت فر را طوری تنظیم کنید که به زیر سینی زیاد
نرسد
وقتی رنگ پیتزا به حد مطلوبرسید سینی را از فر بیرون بیاورید و برای سرو کردن آماده کنید..........این پیتزا کاملا آسان و
خوشمزه است
درضمن به جای اسفناج از سبزیهای کوکو نیز میتوانید استفاده کنید اگراز پنیر کم چربی استفاده کنید بهتر است