بیسکویت چای
مواد لازم
آرد ۲۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد زده شده
آرد ۲۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد زده شده
چای خشک معطر ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
کره رو ریز کنید و با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. چای خشک رو با دست له کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید.
حالا کم کم آرد رو اضافه کنید . با دست اونقدر ورز بدید که خمیر یکدستی به دست بیاد.
یک عدد کیسه فریزر رو کامل باز کنید و خمیر رو روی اون به قطر۳ تا ۴ سانتی متر در بیارید. حالا خمیر رو برای ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید تا خودش رو بگیره.
بعد از این مدت خمیر رو در بیارید و با کاتر یا چاقوی تیز اونو به صورت مربعهای یک اندازه برش بدید.
توی سینی فر, کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو با کمی فاصله توی سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درطبقه وسط بذارید تا بپزه.
نکات
- شاید این نوع شیرینی کمی عجیب به نظر برسه, ولی طعم خوبی داره و به شما پیشنهاد میکنم که تست کنید.
- برای پیمانه کردن درست شکر قهوه ای باید شکر رو توی پیمانه فشرده کنید به نحوی که وقتی از پیمانه در میارید, شکل پیمانه رو به خودش گرفته باشه.
- با این مقدار مواد تقریبا ۳۵ تا ۴۰ عدد شیرینی به دست میاد.
منبع : http://chefgilda.com
+ نوشته شده در شنبه بیست و سوم آذر ۱۳۹۲ ساعت 1:34 توسط هستی
|