لطیفه خامه ای
مواد لازم:
تخم مرغ .......................... ........... ۴ دانه
شکر .......................... ................ ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید .......................... .......... ۴ قاشق غذاخوری
وانیل .......................... ................ ۱ بسته
خامه .......................... ................ به مقدار لازم
تخم مرغ ..........................
شکر ..........................
آرد سفید ..........................
وانیل ..........................
خامه ..........................

طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ رو میزنیم تا کاملا برفی بشن
زرده های تخم مرغ رو با وانیل و شکر میزنیم تا کِرم بشه
آرد رو به زرده اضافه و مخلوط میکنیم
سفیده ها رو به مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه ایی نرم و لطیف بدست بیاد
مایه رو توی قیف و ماسوره ساده میریزیم و به فاصله روی کاغذ روغنی توی سینی فر میچکانیم
در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، طبقه وسط و به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه میذاریم بمونه تا روی نونها طلائی بشه
بعد از خنک شدن، روی یه نون مقداری خامه میذاریم و یه نون شیرینی دیگه روی اون میذاریم و کمی فشار میدیم.
آخر سر, من شکلات ذوب کردم روی شیرینیها ریختم و با چند خلال پسته تزئین کردم
+ نوشته شده در جمعه بیست و هشتم تیر ۱۳۹۲ ساعت 0:18 توسط هستی
|