مواد لازم برای 4 نفر:

ران و سینه مرغ: 800 گرم، خرد كرده
اسفناج: 600 گرم، ساطوری
پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
زردچوبه: یك قاشق مرباخوری
برنج: 400گرم‌، خیسانده
رب انار: 120 میلی‌لیتر
نمك و فلفل: به میزان لازم



روش تهیه:

1- چهار قاشق غذاخوری روغن را در یك تابه داغ كنید و مرغ و پیاز را 10 دقیقه در آن تفت دهید، سپس نمك و زردچوبه را اضافه كنید و پس از یك دقیقه یك پیمانه آب‌جوش به آن اضافه كنید و با در بسته و روی شعله كم 40 دقیقه بپزید. در پایان پخت مرغ باید چند قاشق غذاخوری آب داشته باشد.

2 - برنج را در 4 لیتر آب‌جوش و نمك بجوشانید، هنگامی كه مغزپخت شد آن را آبكش كنید و كنار بگذارید.

3 - چهار قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ كنید و اسفناج را 7-6 دقیقه در آن تفت دهید، سپس رب انار را به آن اضافه كرده و پس از یك دقیقه آن را خاموش كنید. مرغ و آب آن را به مایه اسفناج اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

4 - نیمی از روغن باقیمانده را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید و یك لایه برنج كف آن بریزید. به ترتیب مایه اسفناج و مرغ را روی آن ریخته و دوباره روی آن برنج بریزید. در قابلمه را بسته و 30 دقیقه آن را با شعله ملایم دم كنید. سپس روغن باقیمانده را روی آن بریزید و در سرو کنید.

نکته:

1- در صورت تمایل می‌توانید هنگام اضافه كردن رب انار 2-3 قاشق غذاخوری شكر به آن اضافه كنید.

2- به جای مرغ می‌توانید از گوشت سردست یا دنده گوسفند استفاده كنید، اما مدت پخت بیشتر می‌شود.

3- می‌توانید همراه با اسفناج 3-4 قاشق غذاخوری سبزی معطر تفت دهید تا ته‌چین معطر شود.