مواد لازم 

آرد گندم 2 پیمانه

آرد برنج یک پیمانه

150 گرم روغن جامد یا کره

پودر قند 2 پیمانه

پودر زنجبیل 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه

قبل از شروع به کار آرد و پودر قند را جداگانه الک کنید
آرد را روی حرارت تف دهید تا خامی آن گرفته شود ولی رنگش نباید خیلی تیره شود زنجبیل را اضافه کرده و بعد کره یا روغن را اضافه میکنید ولی روغن با آرد مخلوط شد و یکدست شد از روی حرارت برداشته و پودر قند را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا تمامی پودر قند به خورد حلوا برود و گلوله نداشته باشد 
ته یک ظرف پیرکس یا قالب باقلوا را کمی چرب کنید و حلوا را داخل آن ریخته و با فشار و به حالت پرس کردن روی آن را صاف کنید و بعد باچاقوی تیز به اشکال دلخواه مربع یا لوزی ببرید ولی از قالب خارج نکنید تا حسابی سرد شود بهتر است در یخچال بگذارید
بعد از سرد شدن و سفت شدن از یک گوشه شروع به در آوردن و جدا کردن حلوا از قالب کنید همیشه ردیف اول حلوا ممکن است نامرتب درآید ولی بقیه سالم در می آید
برای تزینن میتوانید قبل یا بعد از خارج کردن حلوا ها روی آنها پودر قند الک کنید و بهد با پودر پسته تزیین کنید