مواد لازم:
آرد سفید ... 1 کیلو
شیر ... نصف پیمانه
مایه خمیر ... دو و نیم قاشق مربا خوری
روغن مایع ... یک پیمانه
نمک ... نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ ... 1 عدد
ماء الشعیربدون طعم ... نصف پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده(ترجیحا پارمزان) ... 1 پیمانه 



دستور تهیه:
1- ابتدا مایه خمیر را در نصف پیمانه آب ولرم به مدت 20 دقیقه در ظرف شیشه ای در بسته می گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید
2- آرد را در ظرفی ریخته نمک ، تخم مرغ ، ماء الشعیر ، پنیر پیتزا رنده شده، روغن یا کره وشیر را به همراه مایه خمیر عمل کرده اضافه می کنیم مواد را مخلوط کرده وکاملا" ورز میدهیم تا یکدست شود
3- در ظرف را بسته یا خمیر را در کیسه ای در بسته قرار می دهیم تا در مجاورت هوا نباشد خمیر را به مدت 2 ساعت در محیطی گرم ( دمای آشپزخانه مناسب است ) قرار می دهیم تا کاملا" پف کند.
چند نکته در مورد تهیه خمیر پیتزا:
1. پنیر پیتزا را میتوان برای کم چرب تر شدن این خمیر از آن حذف کرد.
2. برای اینکه متوجه شوید خمیر در هنگام ورز دادن آماده شده است میتوانیم با یک کارد تیز روی خمیر بکشیم اگر داخل خمیر روزنه های هوا کم بود ورز دادن کافی است.
3. برای اطلاع از عمل آمدن مایه خمیر در آب ولرم توجه کنید تمام مایه خمیر باید از کف لیوان به سطح آب آمده باشد.
4. این خمیر را به مدت 1 تا 2 ماه در کیسه در بسته میتوانید در فریزر نگهداری کنید
5. زمان پهن کردن این خمیر در سینی فر قطر آن حدود نیم سانت باشد مناسب است.